Išpardavimas!

Išmanusis daugiafunkcinis puodas REDMOND SkyCooker RMC-M226S

Nauja

Kasdien mėgaukitės ne tik skanesniais, bet ir sveikesniais patiekalais! Šiandien Jums siūlome įsigyti itin kokybišką elektrinį daugiafunkcį puodą VES, su kuriuo galėsite troškinti, gaminti maistą garuose, paruošti mėgstamą sriubą, plovą, pienišką košę ar net pagaminti gardų jogurtą.

Smulkiau

90€

Apie prekę

Modeliо aprašymas

Išmanusis daugiafunkcinis puodas SkyCooker RMC-M226S – tai išmanusis virtuvės prietaisas, kurį galima valdyti išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu. SkyCooker turi 11 programų, skirtų sriuboms, garnyrams, mėsai, pyragams ir kitiems patiekalams ruošti. O per mobiliąją programėlę Ready For Sky REDMOND galite valdyti savo daugiafunkcinį puidą keliais paspaudimais.

Nuotolinio valdymo pultas

Daugiafunkcinį puodą RMC-M226S galite įjungti ir išjungti naudodami nemokamą mobiliąją programėlę Ready For Sky REDMOND. Pasinaudokite šia galimybe turėti daugiau laisvo laiko.

Automatinis šildymas

RMC-M226S automatiškai įjungia šildymo funkciją, jei dar nesate pasiruošę sėsti prie stalo. Kepiniai, sriubos, mėsos ir kiti patiekalai išliks šilti. Galite iš karto pamaitinti savo kudikį pieno koše arba mėgautis šviežiais keksiukais.

Temperatūros ir laiko nustatymas

SkyCooker suteikia galimybę rankiniu būdu nustatyti temperatūrą ir laiką. Naudodami МУЛЬТИПОВАР (MULTIVIRĖJAS)programą, prieš paleisdami programą nustatysite norimus parametrus. O įjungę МАСТЕРШЕФ ЛАЙТ (MASTERSHEF Light) funkciją, automatinėje programoje pakeiskite nustatymus tiesiai gaminimo proceso metu.

Nelipni vidinio puido danga

Vidiniai puodai REDMOND nepridega be aliejaus ir leidžia gaminti su minimaliu riebalų kiekiu, nes yra padengti specialią Daikin® nepridegančią dangą.

Vidinio puodo tūris 5 litrai

SkyCooker daugiafunkcinis puodas idealiai tinka didelei šeimai – vidinio puodo tūris yra 5 litrai. Pusryčiams nesunkiai galima pagaminti kelias porcijas košės arba pietums išsivirti puodą sriubos.

Valdyk iš savo išmaniojo telefono!

22 kitos prekės toje pačioje kategorijoje