Trintuvas REDMOND RHB-2941

Nauja

39€

Apie prekę

Modelio aprašymas

REDMOND RHB-2941 tai puikus pagalbininkas smulkinant, plakant, trinant maisto produktus. Be vargo susmulkinsite daržoves, riešutus ar kitus produktus, susiplaksite pieno kokteilį. Trintuvas padės be vargo susmulkinti vaisius, mėsą, žuvį.  Trintuvas puikiai tiks gaminti tyrėms. Visa tai leidžia patį įvairiausią maistą sutrinti iki vientisos masės ir Jūsų organizmui lengvai pasisavinti maisto produktuose glūdinčias naudingąsias medžiagas.

Funkcionalus trintuvas

su juo vos per kelias minutes iš šviežių vaisių, uogų, daržovių, žalumynų, riešutų ir sėklų paruošite gardžius, tirštus ir itin maistingus kokteilius, kurie kasdien suteiks Jums jėgų ir energijos.

Nedideliems trintuvams dažnai trūksta galios, o ypač galingi prietaisai kartais būna per dideli ir užima daug vietos. Redmond sujungia du svarbius privalumus: šis trintuvas yra ir labai galingas, ir kompaktiškas.

Plaktuvo priedas

Galėsite greitai išplakti kiaušinio baltymą ar grietinėlę, gaminti bulvių košę, padažą ar putas. Galėsite greitai ir lengvai pasirinkti norimą veikimo greitį, todėl paruošti produktai bus aukščiausios kokybės. Nuostabus Turbo mygtukas suteiks papildomos galios.

Smulkinimo S formos peiliukai

S formos peiliukai sukurti sklandžiam smulkinimui ir greitam rezultatui. Maistas yra kruopščiai smulkinamas, o ne plakamas į košės konsistenciją, todėl nelieka jokių gumuliukų. Nerūdijančio plieno peiliukai sukurti tiksliam smulkinimui.

Papildomas naudingumas

Patikimas, galingas ir inovatyvus Redmond RHB-2941 trintuvas dėka galingo variklio tinka ir maistui gaminti ir gėrimams ruošti. Dėl išskirtinių technologinių savybių, vyksta greitesnis procesas, pasiekiantis nepriekaištingą rezultatą smulkinime, malime ar riešutų sviesto gamyboje. Iš nerūdijančio plieno pagaminti peiliukai puikiai smulkina tiek minkštus vaisius, tiek riešutus.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje